ADMASYS Ro oferă soluții profesionale în domeniul producției aditive (imprimare 3D) adaptate la cele mai exigente cerințe: imprimante 3D, accesorii de calitate, scannere 3D, software specializat, consumabile și servicii profesionale în domeniul imprimării 3D personalizate sau traininguri, service și suport tehnic. La METAL SHOW & TIB, ADMASYS va expune următoarele produse:

IMPRIMANTE 3D

Form 3+ . Imprimantă 3D de birou versatilă și fiabilă pentru profesioniști. Modelul Form 3+ oferă o imprimare cu 40% mai rapidă și fiabilă, suprafețe mai netede și detalii perfect redate, suporturi ușor de îndepărtat. O gamă largă de rășini în rezervoare versatile, cu schimbare rapidă, cu reumplere automată în timpul imprimării. Tehnologie de ultimă generație de stereolitografie cu forță redusă (LFS). Aplicații dovedite în industrie și producție, proiectare și dezvoltare, cercetare, coliziune sau modelare avansată.

UltiMaker S7. S7 este cea mai recentă și mai avansată imprimantă 3D de la UltiMaker. Aceasta oferă o tehnologie avansată și caracteristici ușor de utilizat, ceea ce o face o alegere de încredere pentru producția de piese și modele de înaltă calitate.

Markforged Mark Two. Cea mai accesibilă imprimantă 3D de birou pentru piese din materiale compozite care sunt mai rezistente decât aluminiul 6061 și cu 40% mai ușoare. Fiind din de-a doua generație, acesta aduce o serie de îmbunătățiri practice.

Markforged Metal X. Aveți nevoie să imprimați o piesă metalică de calitate și complet funcțională? Metal X, cu noua sa tehnologie de fabricație aditivă MFFF, vă oferă tot ce aveți nevoie la o fracțiune din costul imprimantelor metalice tradiționale.

SCANERE 3D

Artec Leo. Este singurul scaner 3D profesional wireless și complet autonom, conceput pentru a face scanarea cât mai ușoară și fără efort posibil. Cu noul procesor NVIDIA Jetson TX2 la bord, ecranul HD de 5″ încorporat și bateria, este cea mai bună soluție de scanare 3D all-in-one pentru o captură rapidă, precisă și de înaltă calitate a datelor.

Shining HX. Un scaner 3D portabil care combină cele mai bune două surse de lumină – laser albastru și LED. De asemenea, oferă capacitatea de a scana obiecte de dimensiuni diferite, întunecate și reflectorizante. Scanare mai rapidă și mai precisă oriunde aveți nevoie, fără a vă face griji cu privire la lumina ambientală. Capacitate de scanare a texturilor în culori. Sunt incluse soluții software de înaltă calitate Geomagic Essentials și Solid Edge Shining 3D Edition.

Shining Ein Scan SP. Scaner de tip birou avansat pentru specialiști. Oferă o scanare ușoară a obiectelor mici și mari în mod automat și fix, calibrare automată necomplicată. Acum, la care se adaugă software-ul Solid Edge Shining 3D Edition.

EinScan-SE & EinScan-SP – Desktop 3D Scanner – SHINING 3D Digitizing Solutions