ANDREESCU LABOR & SOFT – aparatură inovatoare de laborator

Compania pune la dispoziţia celor interesaţi cea mai performantă aparatură de laborator pentru electrochimie, spectrometrie de emisie optică, accesorii şi materiale pentru laboratoare de chimie din universităţi, institute de cercetare, de mediu, de ape etc.

La METAL SHOW & TIB 2024, firma va expune:

Spectrometrul portabil Belec Compact Port HLC şi  spectrometrul compact IN-SPECT

Belec Compact Port HLC (Hybrid Low Carbon) este cel mai mic spectrometru de genul său de pe piață. Măsurătorile sunt realizate cu sondele de scânteiere speciale, iar rezultatele sunt afișate pe ecran instantaneu. Sondele de scânteiere pot fi ușor schimbate între ele datorită conectorului de sonde special. Ulterior, instrumentul nu necesită o recalibrare astfel încât operația acestuia poate fi reluată imediat.

 

Ceea ce până acum nu era posibil decât cu spectrometre mari de laborator, acum devine realitate și cu spectrometre mobile – cu modelul hibrid unic, dezvoltat de inginerii de la firma Belec: modelul Compact Port HLC. Flexibilitatea combinată cu precizia cea mai înaltă: senzorul digital de înaltă calitate (CCD) acoperă complet gama spectrală UV, permițând o selecție consecventă și fără compromisuri a liniilor spectrale. Detectoarele analogice (fotomultiplicatoare) realizează performanțe unice în ceea ce privește precizia și limita de detecție pentru anumite elemente, cum ar fi carbonul. Ieșirea semnalului poate fi adaptată la caracteristicile cablului optic al sondei pe o perioadă lungă de timp. Timpul  de analiză rămâne la fel de scurt ca întotdeauna. Toate spectrometrele Belec funcționează cu MS Windows 11 și software-ul intuitiv de spectrometru BelecWIN21. Operarea este așadar uşor de învățat, sarcinile de analiză pot fi îndeplinite cu ușurință de către operatori, iar fluxul de lucru poate fi adaptat la cerințele specifice ale clienților. 

Cel mai performant aparat din gama Belec este însă spectrometrul de emisie Belec Vario Lab

Pot fi calibrate până la 11 baze și 108 canale. Stabilește un nou standard în ceea ce privește precizia și flexibilitatea cu scopul de a îmbunătăți nevoile actuale de analize.

Dintre spectrometrele Belec, Vario Lab este cel mai performant. La el se pot adăuga până la 11 baze și 108 canale. Are diametrul Rowland cel mai mare și rezoluția, respectiv limitele de detecție, cele mai bune.

Belec Optron 2 – Noua clasă pentru analiza metalelor

Belec ridică din nou standardele în clasa analizoarelor compacte. Noul model Belec OPTRON garantează o performanță de neînvins folosind un design unic de spectrometru compact. Este folosit în afacerile tradiționale de turnătorie, precum și în inspecția de intrare sau în industria de reciclare. Orice companie de prelucrare a metalelor poate profita de raportul preț-performanță foarte atractiv.