APEL LASER – sisteme laser de înaltă performanță şi soluții de prelucrare a metalelor

Lider în furnizarea de sisteme laser avansate și soluții de prelucrare a metalelor, compania va expune la METAL SHOW-TIB 2024 gama completă de sisteme laser de înaltă performanță pentru diverse aplicații, inclusiv marcare, sudură, tăiere și marcarea laser a materialelor; echipamente suplimentare (de protecţie laser, echipamente de exhaustare, maşini de debavurare şi îndreptare a tablelor, maşini de formare la rece pentru table şi profile, soluţii de printare 3D a metalelor şi polimerilor); servicii profesionale (consultanţă, evaluare, integrare şi service).

De la sisteme de marcare și tăiere cu laser, până la soluții de printare 3D a metalelor și polimerilor, compania vă oferă instrumentele și expertiza necesară pentru a vă îmbunătăți procesele de producție și a vă atinge obiectivele de afaceri.

Sisteme Laser: oferim sisteme de înaltă performanță pentru diverse aplicații, inclusiv marcare, sudură, tăiere și marcarea laser a materialelor. De la sistemele de marcarea cu laser la cele mai complexe, vă asigurăm că aveți acces la tehnologii de vârf.

Echipamente de protecție laser și echipamente de exhaustare: siguranța este prioritatea noastră. Oferim echipamente specializate pentru protecția împotriva radiațiilor laser și soluții eficiente de exhaustare a fumului și a deșeurilor din procesele de prelucrare.

Mașini de debavurare și îndreptare / detensionare a tablelor: pentru finisarea și pregătirea perfectă a metalelor înainte de procesele ulterioare de producție.

Mașini de formare la rece pentru table și profile: pentru obținerea formelor complexe și precise din materiale metalice.

Soluții de printare 3D a metalelor și polimerilor: Revoluționăm procesul de fabricație prin oferirea de posibilități creative și inovatoare pentru dezvoltarea de produse și soluții complexe.

Servicii: 

  • Consultanță și evaluare: echipa noastră de experți vă oferă consultanță profesională pentru a identifica cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. specifice.
  • Integrare și service: asigurăm integrarea eficientă a echipamentelor în fluxul dumneavoastră de lucru și vă susținem cu servicii de întreținere și reparații pentru a vă menține producția la performanțe optime.