Cea de-a patra ediție a jurnalului e-Tech de la Farnell este disponibilă acum. Se poate descărca de aici

Poate fi descărcată gratuit cea mai recentă ediție a publicației e-Tech, ce oferă o perspectivă aprofundată asupra senzorilor industriali inteligenți și rolul cheie pe care aceștia îl joacă în IoT industrial.

O veste bună pentru inginerii din întreaga lume: se poate descărca acum cel mai recent număr al popularei reviste online e-TechJournal de la Farnell, notează Electronica AZI.

Astfel, cititorii interesați pot obține un exemplar gratuit al revistei digitale printr-un singur clic pentru a afla în ce măsură progresul tehnologiei senzorilor facilitează automatizarea industrială inteligentă pentru a permite un IoT industrial rapid.

Pentru a afla mai multe despre acest lucru, ediția 4 a e-TechJournal oferă informații detaliate despre:

  • Avantajele unui IoT industrial rapid
  • Senzorii de presiune: Considerații de proiectare și opțiuni tehnologice
  • Avantajele senzorilor de presiune digitali în aplicațiile industriale
  • Cum să simplificați următoarea proiectare a termocuplului vostru
  • Calitatea aerului din interior: Schimbarea viitorului cu ajutorul sistemelor de senzori inteligenți

Cliff Ortmeyer, Director Global de Marketing Tehnic la Farnell și editor al e-TechJournal:

“În prezent, senzorii sunt esențiali pentru orice aplicație modernă de tip “Internet of Things”. Aceștia servesc drept ochi și urechi într-un ecosistem de dispozitive conectate, adunând informații critice despre mediul înconjurător care le permit apoi să ia decizii.

Înțelegem că tehnologiile de producție eficiente, automobilele de ultimă generație, produsele medicale inovatoare, sistemele inteligente de alimentare cu energie electrică sau serviciile edilitare ușor de utilizat nu ar fi de conceput fără senzori, iar în această ultimă ediție a e-TechJournal, experții noștri analizează în profunzime rolul esențial pe care aceștia îl joacă.

Cititorii interesați pot descărca gratuit ediția 4 de aici și se pot abona la toate edițiile viitoare ale e-tech-journal, mai notează Electronica AZI. 

Farnell element14 | ro.farnell.com