De ce să fii expozant

METAL SHOW & TIB şi-a câştigat poziţia de lider în România pe lista târgurilor comerciale pentru industria de prelucrare a metalelor, în cel mai scurt timp de la lansare.

Timp de 4 zile, producătorii și furnizorii de materiale, mașini, unelte și sisteme se întâlnesc cu vizitatori specialişti interesaţi de inovaţiile în domeniu.

În plus,

  • iei contact cu tendinţele industriei de prelucrare a metalelor, tehnologii şi echipamente industriale din România în noua realitate cauzată de contextul economic actual;
  • îţi cunoşti competitorii de pe piaţa locală şi afli cu ce probleme se confruntă şi ei;
  • îţi dezvolţi portofoliul de clienţi şi relaţiile de afaceri prin contacte directe;
  • îţi consolidezi relaţiile cu partenerii tradiţionali, ceea ce este absolut necesar în această perioadă de repoziţionări în piaţă;
  • promovezi imaginea companiei într-un mediu de business profesionist şi arăţi stabilitatea firmei tale;
  • te alături celor mai importante branduri din industrie, care contribuie la relansarea economică în această perioadă, METAL SHOW & TIB fiind scena de lansare a tendinţelor şi inovaţiilor din industrie.

Contact Euroexpo

Anca Dinu
Project Manager
Mobil: +40.734.660.673
E-mail: anca.dinu@euroexpo.ro

Contact Romexpo

Irina Topciu
Project Manager
Mobil: +40.744.333.556
E-mail: irina.topciu@romexpo.ro

Nu rata evenimentul anului 2024 pentru industria de prelucrare a metalelor, tehnologii şi echipamente industriale.

 

Contactează directorii de proiect şi cere oferta de participare!

Anca Dinu
Project Manager

Mobil: +40.734.660.673
E-mail: anca.dinu@euroexpo.ro

Irina Topciu
Project Manager

Mobil: +40.744.333.556
E-mail: irina.topciu@romexpo.ro

DISCLAIMER

Mai multe companii care dețin site-uri cu cataloage online de târguri și expoziții, printre care și International Fairs Directory, vizează expozanții în perioada premergătoare târgurilor comerciale, solicitându-le acestora completarea unor formulare pentru confirmarea sau actualizarea datelor, cu scopul publicării lor gratuite în catalog. Invalidarea acestor date ar conduce, ulterior, la ștergerea lor automată din baza de date, situație în care expozanții nu ar mai putea fi contactați.

Modul de abordare este trimiterea unui fomular de comandă (pe email sau chiar prin poștă), formular care pare că vine din partea târgurilor la care firmele participă de obicei. Câteodată, mailul este precedat de un apel telefonic prin care se solicită verificarea datelor, în vederea listării în catalogul online.

EUROEXPO Fairs, organizatorul oficial al târgurilor și expozițiilor comerciale PACK SHOW, METAL SHOW & TIB, PRINT&SIGN, EXPO SHOP, BABY BOOM SHOW, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, CLEANING SHOW, EXPO PLAST, DIGITAL SIGNAGE SHOW, CORPORATE GIFTS SHOW, precizează că nu are nicio legătură cu aceste practici comerciale înșelătoare și avertizează expozanții asupra activităților ilicite ale acestor site-uri. De altfel, EUROEXPO Fairs consiliază de ceva timp expozanții care ne contactează frecvent cu astfel de situații.

Vă rugam să-i avertizați de această înșelătorie pe toți cei din compania dumneavoastră care preiau mailurile (inclusiv cele trimise pe adresa “info@”) sau poștă, să nu completeze și să nu returneze niciun formular venit din partea International Fairs Directory.

Verificați totul înainte de a semna un formular, pentru că mii de oameni și companii au fost înșelați de către deținătorii acestor cataloage online: International Fairs Directory, Expo-Guide, Fairguide! Semnarea formularului conduce la încheierea unui contract de promovare (costuri în jur de 3000 de euro) cu site-urile respective, promovare care nu are nicio legătură cu expozițiile EUROEXPO Fairs. Asigurați-vă că validați doar formulare legitime, primite de la organizatorii legali ai târgurilor și expozițiilor la care participați în calitate de expozant.

Cu respect,

Echipa EUROEXPO Fairs

Informaţii fresh, direct în inbox-ul tău