5 motive să vizitezi METAL SHOW & TIB

1. Ai parte de demonstraţii LIVE inedite ale celor mai noi tehnologii pentru industria de prelucrare a metalelor, aplicaţii spectaculoase şi soluţii tehnice livrate de specialişti de talie internaţională.

2. Vezi produsele şi compari ofertele a sute de companii expozante. Obţii informaţii direct de la sursă şi consultanţă de specialitate de la reprezentanţii companiilor, prin discuţii faţă în faţă.

3. Vezi prezentările a zeci de echipamente inovatoare aflate în funcţiune pe toată perioada expoziţiei, care pot creşte productivitatea şi competitivitatea companiei tale.

4. Participi la lansări în premieră de echipamente industriale, transmiţi comenzi, negociezi şi ai ocazia să beneficiezi de preţuri şi condiţii preferenţiale oferite doar pe durata târgului.

5. Smart Manufacturing Forum, powered by METAL SHOW & TIB – 3 conferinţe dedicate roboticii, printului 3D şi fabricaţiei digitale, pline de idei, studii de caz şi prezentări în exclusivitate ale liderilor industriei.

Locaţie şi program de vizitare

Amplasat în zona de nord a Capitalei, vizitatorii pot ajunge rapid la Centrul expoziţional Romexpo, atât cu maşina, cât şi cu mijloacele de transport în comun.

Lista expozanţi
METAL SHOW & TIB 2022

Află cine sunt expozanţii ediţiei şi unde sunt poziţionaţi. Vei câştiga timp preţios, pe care-l poţi fructifica la faţa locului, prin discuţii relevante faţă în faţă.

Informaţii disponibile în curând

SMART MANUFACTURING Forum,
powered by METAL SHOW & TIB

Investeşte în tine! La această ediţie ţi-am pregătit 2 zile de conferinţe cu idei smart, studii de caz şi prezentări în exclusivitate ale liderilor industriei, pe care îi vezi cel mult o dată pe an.

Informaţii disponibile în curând

Informatii fresh, direct in inbox-ul tau

Abonare Newsletter