FARO a lansat Vantage Max Laser Tracker: Productivitate cu 20% mai mare

FARO®, lider global în domeniul soluțiilor de realitate digitală 4D, a lansat recent noul FARO® Vantage Max Laser Tracker, acum disponibil în două modele, VantageS6 Max și VantageE6 Max.

Laser Tracker-urile VantageS6 Max și VantageE6 Max oferă măsurători 3D complete de până la 80 de metri, eficientizând procesele și reducând durata ciclurilor de inspecție, asigurând în același timp o încredere totală în rezultate, potrivit unui articol publicat pe site-ul Romega Trade.

Noul laser traker maximizează capacitățile de măsurare 6DoF prin intermediul palpatorului opțional 6Probe care permite măsurarea precisă a zonelor ascunse și a elementelor mici.

Anterior, utilizatorii se bazau pe un SMR sferic pentru a măsura punctele de mare precizie. Pentru a efectua aceste măsurători, utilizatorul trebuia să selecteze o tință și să aibă linie de vizibilitate.

Productivitate cu 20% mai mare

Cu precizia mai mare a Vantage Max, utilizatorii pot vizualiza mai multe puncte dincolo de linia de vizibilitate fără a schimba sculele, folosind un SMR doar pentru punctele de aliniere și pentru măsurătorile de ultra-precizie. Rezultatul constă într-o o îmbunătățire a productivității cu 20%.

6Probe este o soluție 6DoF care îndeplinește cerințele de măsurare dinamică, viteză și precizie ale celor mai dificile aplicații industriale. Cu ajutorul stylusilor cinematici cu autoidentificare, utilizatorii pot schimba rapid vârfurile palpatorilor și pot măsura fără nicio recalibrare.

În plus, pot măsura zone ascunse în afara liniei de vizibilitate a palpatorilor cu unghiuri largi de acceptare. De fapt, utilizatorul tipic al noului Vantage Max poate economisi până la 60 de minute în orice zi de lucru.

Pentru companiile care doresc să își mărească randamentul, menținând în același timp o precizie ridicată a inspecției 3D, atunci noul laser tracker Vantage Max este alegerea optimă.

Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul Romega Trade.