FILTROS CARTES – soluții de filtrare și tratament pentru principalele sectoare industriale

Filtros Cartes este reprezentanta pe România a Grupo Cartés, experți în propunerea de soluții de filtrare și tratament pentru principalele sectoare de activitate (auto, transport, agricultură, maritim, feroviar, utilaje, motoare de mici dimensiuni). Prezentă la ediţia din acest an, firma va expune următoarele produse:

Cartușele filtrante bobinate Step Process Filtration – manufacturate cu un miez din polipropilenă care produce rezistență ridicată la acțiunile mecanice. Procesul de filtrare în adâncime este garantat atât de bobinarea atentă a fibrelor cât și de calitatea și de fiabilitatea procesului de fabricație. Mai mult, structura constructivă a elementului asigură funcționarea corectă în condiții de lucru extreme, prevenind detașarea materialului filtrant.

Cartușele filtrante cu carbon activ Step Process Filtration sunt disponibile cu carbon activ granulat sau bloc, amândouă oferă eficiență ridicată în retenția mirosurilor, gusturilor și urmelor organice. Structura constructivă previne orice posibilă scurgere, crearea de canale prin material sau ocolirea materialului filtrant. O expunere prelungită a lichidelor la carbonul activ garantează și o reducere importantă a clorinei. Deoarece este fabricat utilizând polimeri, este compatibil cu majoritatea agenților chimici.

Aldair Industrial Filtration are o gamă largă de HEPA (High Efficiency Particulate Stoping) și ULPA (Ultra Low) filtre pentru particule de aer. Aceste filtre garantează un aer curat, sigur pentru oameni, proces și mediu.

FACH – Carcase pentru sisteme de aer comprimat (fabricate din aluminiu)
Carcasele pentru sisteme de aer comprimat ALDAIR sunt utilizate pentru a elimina eficient particulele solide, apa, vaporii de ulei, aromele și mirosurile din sistemele de aer comprimat în aplicațiile industriale. Tipul și dimensiunile sale depind de debitul de aer, de tipul și de cantitatea contaminanților. ALDAIR oferă de asemenea dispozitive de scurgere și indicatori.

Elementele filtrante ALDAIR sunt disponibile pentru 3 niveluri de filtrare și cu carbon activ, elimină particule solide, apa, vaporii de ulei, aromele și mirosurile din aerul comprimat. Design-ul materialului filtrant asigură eliminarea eficientă și efectivă a contaminanților din sistemele de aer comprimat. Elementele filtrante sunt tratate pentru a fi protejate de coroziune și sunt potrivite pentru majoritatea aplicațiilor.

Cartușele și filtrele de înaltă presiune Step Industrial Filters asigură o eficiență ridicată în eliminarea contaminanților din echipamentele dvs. Recomandăm asamblarea împreună cu elementele filtrante hidraulice Step Industrial Filters a acestei game de produse ceea ce va asigura o durată de viață ridicată a utilajelor dvs și optimizarea costurilor.

Uscătoarele prin refrigerare ALDAIR INDUSTRIAL FILTRATION garantează performanța excelentă chiar și în condiții nefavorabile de mediu și temperaturi ridicate de admisie ale aerului. Elementul principal al echipamentului ALDAIR INDUSTRIAL FILTRATION este schimbătorul de căldură modular de aluminiu, montat în interior, poziționat vertical și ultracompact, care produce o separare eficientă a apei cu consumuri reduse de energie și costuri operaționale scăzute. Toate modelele încorporează un afișaj electronic care permite controlul într-un mod simplu al punctului de rouă, al temperaturii și al robinetului de golire.