JAREX FILTERTECHNIK – filtre pentru utilaje, soluții și sisteme complete de filtrare industrială

Înființată în anul 2000, JAREX Filtertechnik este o companie care a inovat și s-a dezvoltat în fiecare an, ajungând o companie de încredere pe piața de filtre din România. JAREX Filtretechnik livrează orice filtru pentru utilaje de construcții sau agricole, oferă soluții și sisteme complete de filtrare industrială pentru praf, noxe, gaze tehnice, lichide, ventilație și climatizare.

Specializați în furnizarea de soluții complete și eficiente, compania este partener direct al brandului de renume mondial Donaldson, recunoscut pentru fiabilitatea incontestabilă și performanța superioară.

Scopul companiei este acela de a fi capabili să furnizeze orice filtru sub deviza:

„Orice filtru, dintr-o singură sursă!” – ceea ce îi determină să pună un accent puternic pe creșterea performanţei utilajelor, a protecţiei mediului si îmbunătățirea calităţii vieţii oamenilor. Este o perspectivă îmbucurătoare că o companie românească a reușit să demonstreze că poate să performeze în prezent și să privească cu optimism către un viitor plin de promisiuni.

Cu o experiență vastă în domeniul filtrării și o reputație solidă pentru calitate și inovație, Jarex Filtertechnik este partenerul ideal pentru companiile care doresc să contribuie la optimizarea performanțele echipamentelor, la îmbunătățirea vieții oamenilor, precum și la protejarea mediului. La Jarex Filtertechnik puteți avea încredere că veți primi nu doar produse de înaltă calitate, ci și suport tehnic pentru a va ajuta în selectarea și implementarea soluțiilor de filtrare adecvate. Echipa lor de experți oferă asistență în proiectare, implementare și întreținerea echipamentelor de filtrare.