VersyCNC, producător şi importator utilaje CNC, va expune la METAL SHOW & TIB 2023 echipamente de ultimă generaţie din gama:

Laser Debitare Țeavă – VersyCNC Seria T. Seria T este o mașină de debitare laser cu certificare CE pentru tăierea profilelor. Poate fi echipată cu laser fibră cu putere cuprinsă între 1,5kW și 6kW, sistem de încărcare/descărcare automată a profilelor. Laserul fibră este un produs de ultimă generaţie, de performanță ridicată şi foarte stabilă, fără operațiuni complicate de mentenanță. Necesită mult mai puțină întreținere, are un consum mai mic de energie și viteză mai mare de lucru decât laserele Co2.

 

 

 

 

 

 

Laser Debitare Tablă – VersyCNC Seria HM.Seria HM este o mașină de debitare laser combinată pentru tăierea tablelor sau a profilelor, având cadrul complet închis, cu certificare CE. Poate fi echipat cu laser fibră cu putere cuprinsă între 1,5kW și 6kW. Cele 2 mese de lucru interschimbabile ajută la creșterea productivității datorită faptului că în timpul debitării se pot efectua şi operațiunile de încărcare/descărcare a materialelor.

Compresor de aer pentru aceste aparate (ajută la creșterea capacității de debitare grosime-viteză).

Sistem de exhasutare a fumului rezultat în urma debitării laser .