Cu o experienţă de peste 40 de ani, MOTOFIL este partener de încredere pe durata întregului proces de fabricaţie. Lider în dezvoltarea soluţiilor robotizate, compania oferă soluţii complete în procesul de debitare: plasmă, laser, oxigaz.

OFERTĂ SPECIALĂ: compania oferă training gratuit timp de 1 an şi asistenţă la lansarea în producţie pentru fiecare echipament achiziţionat pe perioada târgului!

Sudare. Soluţiile Motofil poate fi utilizate în diverse tipuri de industrii, cum ar fi producția de mașini agricole, structuri și mobilier metalic, sisteme de încălzire, producția de turnuri eoliene etc.

Tăiere. Tăiere termică (fibră laser, plasmă şi oxicombustibil) şi soluţii de tăiere mecanică pentru aplicarea pe table plate, tuburi si/sau profile.

Manipulare. Soluții pentru manipularea pieselor mari sau mici. Celulele pot încărca și descărca diverse echipamente, manipula și poziționa piese mari pentru executarea ulterioară a sarcinilor.

Şlefuire. În parteneriat cu compania ANADIROBTIC, compania dezvoltă o gamă largă de soluții robotizate de șlefuire și lustruire care se adaptează ușor la piese mici sau mari din diferite materiale (aluminiu, lemn, polimeri etc.).

Consumabile. Cu marca Motomig, Motofil produce sârmă de sudură SG2 și SG3 MIG / MAG, acoperită cu cupru sau fără.

Compania Motofil oferă şi servicii în domeniul tăierii, sudării şi prelucrării pieselor.