NAPOSINT – componente de înaltă precizie și performanță pentru aproape toate domeniile industriale

Naposint este furnizor de top de servicii de sinterizare a pulberii metalice cu un avantaj unic: capabilități interne de proiectare și fabricare a matrițelor. Compania este specializată în fabricarea de componente de înaltă precizie și de înaltă performanță pentru o gamă largă de industrii. Piesele sinterizate se găsesc în diverse componente auto, de la pistoane ușoare până la angrenaje și rulmenți complicaţi, componente amortizoare, bucșe, componente de blocare, inele de garnitură, flanșe și mai multe piese sinterizate.

În industria aerospațială, sinterizarea produce componente ușoare și de înaltă rezistență pentru motoarele de avioane, trenurile de aterizare și părțile structurale.

Dezvoltăm şi fabricăm produse pentru aproape toate domeniile industriale, conform standardelor de calitate şi tehnice cele mai înalte. Portofoliul nostru de produse cuprinde întregul sortiment de matriţe, scule, ştanţe şi SDV-uri:

  1. produse realizate prin metalurgia pulberilor, a căror configuraţie geometrică este extrem de complicată, variată şi cu toleranţe foarte mici;
  2. matriţe de deformare elastică;
  3. ştanţe folosite în industria hârtiei şi tipografiei (etichete);
  4. ştanţe de deformare şi ambutisare la rece şi cald;
  5. matriţe de injectat mase plastice.

Printre servicii, oferim şi prelucrare prin electroziune cu fir şi electrod masiv, prelucrare frezare CNC şi strunguri CNC. De asemenea, piesele din pulberi metalice sinterizate pot fi supuse unor tratamente termice pentru a optimiza proprietăţi precum rezistenţa şi duritatea. Oferim o gamă de servicii de tratare termică: călire, călire neutră, carburare cu gaz, carbonitrurare şi feroxare.