Struers este lider mondial în producția de echipamente, consumabile și servicii pentru pregătirea materialografică a suprafețelor și analiza materialelor solide. Activitatea noastră principală este dezvoltarea, producerea și livrarea de soluţii complete de pregătire materialografică cu focus pe:

  • Proceduri de pregătire care să arate adevărata structură și care să aibă reproductibilitate maximă.
  • Metode de pregătire cât mai rapide și mai eficiente.
  • Grad ridicat de automatizare pentru cea mai mare repetabilitate.
  • Produsele și soluțiile unice de calitate asigură o funcționare sigură.

Compania va expune la METAL SHOW & TIB 2023, prin Struers GmbH Willich Sucursala Bucureşti, două noi soluţii:

Xmatic este o soluție complet automatizată de șlefuire și lustruire, de la un capăt la altul al operațiilor, pentru laboratoarele cu randament ridicat, care au nevoie de tot ce este mai bun în ceea ce privește reproductibilitatea, randamentul, standardizarea procesului și ușurința în utilizare.

Structure Expert Weld (foto sus) – asigură inspecție, control și măsurare precisă a sudurii. Compact și ușor de utilizat, acest instrument unic de evidențiere simplifică controlul sudurii având iluminare, calibrare și ajustare automată. Software-ul dedicat pentru controlul sudurii, instrumentele de măsurare și șabloanele de raport fac controlul calității sudurii ușor, precis și eficient.

În atenţia vizitatorilor METAL SHOW & TIB 2023! 

Toate echipamentele, accesoriile şi consumabilele comandate la standul Struers în perioada METAL SHOW & TIB 2023 vor avea un preţ promoţional, cu un discount de până la 10%.