Cu peste 50 de ani de experienţă în domeniu, PLASMATERM oferă servicii în tratamente termice în domeniul plasmanitrurării şi nitrocarburării. Activităţile de bază ale companiei sunt:

Turnarea de precizie. Tehnologia bazată pe cuarț permite turnarea unor semifabricate cu masa cuprinsă între 5 şi 500g, dar pot fi executate și piese de până la 2kg, cu dimensiuni maxime de gabarit 300 mm. Utilizarea miezurilor ceramice preformate asigură obținerea unor cavități și găuri lungi. Capacitatea noastră este de aproximativ 5000 kg de piese turnate/lună, va fi îmbunătățită în urma investițiilor propuse.

Prelucrarea mecanică. Executăm și finisările pieselor turnate, pentru obținerea formelor și dimensiunilor finale (găurire, filetare, prelucrarea dimensiunilor critice cu toleranțe mici, șlefuire, curățare).

Încercări de material. Încercarea materialelor constă în determinarea compoziției chimice, a proprietăților mecanice și a structurii materialelor. Teste specifice sau proiecte de cercetare pot fi, de asemenea, efectuate la cerere. Fiecare livrare este însoțită de certificat de analiză a compoziției chimice.

Proiectare. Plasmaterm dispune de o capacitate proprie de scule și de un departament tehnic pentru proiectarea sculelor. Sistemele CAD pe care le folosim în prezent includ software speciale, cum ar fi SolidWorks, Fusion 360. În majoritatea cazurilor se folosesc scule din aluminiu în combinație cu inserții din oțel. Este disponibilă și prototiparea rapidă.

Asamblare. PLASMATERM poate efectua lucrări de asamblare a altor piese turnate/prelucrate.

Vino în standul PLASMATERM de la METAL SHOW & TIB şi discută cu specialiştii, pentru a alege cele mai bune opţiuni pentru afacerea ta!