Riva Technologies: Sisteme de filtrare pentru ceață și fum

Eliminarea fumului degajat la sudare și tăiere și cât de important este. Industria metalurgică produce diverse reziduuri ce poluează aerul și dăunează sănătății: praf, fum, ceață de ulei etc. Pentru a reduce riscurile pentru sănătate, este esențial să se creeze condiții de muncă sănătoase și sigure, notează Plymovent Industrial Solutions într-un articol pe site-ul companiei. 

De altfel, măsurile de protecție reprezintă un aspect extrem de important și au fost stabilite standarde internaționale stricte pentru a le reglementa. Vaporii degajați în urma procesului de sudare, particulele mici și resturile de metal topit trebuie tratate eficient prin extracție și filtrare eficiente.

Măsurile luate pentru curățarea aerului vor ajuta angajații să se simtă mai bine, permițându-le astfel să fie și mai eficienți la lucru. Rezultatul este o productivitate mai mare și un absenteism mai scăzut prin boală, se mai arată în articolul publicat pe site-ul companiei Plymovent Industrial Solutions. 

Pentru mai multe detalii și soluții pentru un aer fără reziduuri toxice, vizitați site-ul Plymovent Industrial Solutions.