METROMAT, reprezentant Kroeplin în România şi dealer autorizat Mitutoyo, furnizează servicii de etalonări conforme cu standardele în vigoare.

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: KLM 120 – maşina de măsurat lungimi completă, de mici dimensiuni!

Noua maşină de măsurat lungimi KLM 120 va fi prezentată pentru prima dată în România la METAL SHOW & TIB 2023. Particularităţile acestei maşini sunt domeniu extins până la 120 mm, măsurare suplimentară pe axele Y și Z, manevrabilitate îmbunătățită.

 

 

Nou: OIV-6 – Videomicroscopul cu autofocus Kern OIV este un microscop video care a fost construit pentru a optimiza microscopia stereo digitală. Soluția cu unitate optică axială permite afișarea imediată și simplă a mostrelor pe ecran. Unitatea de iluminare cu LED (inel) inclusă ca standard garantează cea mai bună iluminare a probei. În combinație cu suprafața mare de lucru, înregistrarea obiectelor pe ecran este ideală pentru monitorizare, analiză și documentare în medii industriale. Unitatea optică excelentă permite urmărirea continuă a imaginii clare pe întregul interval de mărire de la 0,7×–5×. Prin focalizarea automată integrată, nivelul de focalizare poate fi, de asemenea, optimizat într-o secțiune de imagine definită. Puternica cameră de 2,0 megapixeli a microscopului, datorită ieșirii HDMI, oferă monitorizare în direct a mostrelor pe monitor HD. În plus, software-ul este ușor de utilizat, iar stick-ul USB și mouse-ul USB, componente integrante ale livrării, oferă posibilitatea procesării și stocării rezultatelor digitale.

Dispozitive KROEPLIN – tehnologia de măsurare a lungimii KROEPLIN cuprinde dispozitive inovatoare de precizie pentru măsurarea exactă a lungimii, diametrelor și grosimilor. Dispozitivele pot fi regăsite în multe domenii industriale. Pe lângă domeniile clasice de aplicare (industria metalurgică, industria mecanică, industria auto), lista de clienți include și companii de construcții de aeronave și producție de metale. Aparatele de măsurare Kroeplin pot fi utilizate pentru orice măsurare a diametrelor interioare, diametrelor canelurilor, grosimilor pereților, grosimilor materialelor etc.

Noile indicatoare ABS Digimatic de înaltă performanță MITUTOYO – este Seria ID de nouă generație care face operațiunile de măsurare mai fluide și îmbunătățește calitatea producției. Comunicare serială bidirecțională care ajută la creșterea eficienței muncii. Seria ID-F are o gamă largă de funcții de suport pentru o măsurare mai lină. În cazul în care rezultatul aprecierii de toleranță indică un eșec, displayul se înroşeşte. La funcția de notificare a perioadei de calibrare, ecranul LCD afișează o pictogramă pentru a anunța utilizatorul când se apropie timpul de calibrare setat. Acest lucru facilitează gestionarea corectă a preciziei ID-C/ID-F. Ecran mare și bară analogică.

Etilotest cu sistem de blocare a motorului autovehiculului Dräger Interlock® 7000 – este un dispozitiv cu alcotest pentru blocarea motorului vehiculelor (AIID), care împiedică persoanele aflate sub influența alcoolului să pornească vehiculul. Interlock® 7000 are un timp rapid de punere în funcțiune. În plus, dispozitivul poate fi echipat cu o cameră, cu un modul GPS și/sau un modul de transfer mobil de date, în conformitate cu cerințele specifice ale clientului. Dispozitivul Interlock® 7000 este un alcotest auto care poate fi utilizat în mod preventiv în transportul în comun, transportul de mărfuri și la locul de muncă, pentru a reduce riscul șofatului sub influența alcoolului. Deasemenea, Interlock 7000 este utilizat în multe țări pentru măsuri de natură juridică, ca parte a „programelor pentru contravenienții care au condus sub influența alcoolului (DUI/DWI)”. În aceste țări, contravenienții care au fost surprinși cu o alcoolemie în sânge ce depășea un anumit nivel limită sunt obligați să folosească un dispozitiv Interlock în autovehiculele lor. Rezultatele sigure, înregistrarea nemodificabilă a datelor și gestionarea informațiilor joacă un rol esențial în aceste programe.