WEICON TOOLS colaborează încă din 1990 cu producătorul german de scule Krampe Werkzeuge GmbH & Co. KG din Aschenberg, pentru dezvoltarea și producția sculelor de dezizolat de înaltă calitate. Este vorba de cuţite și cleşti de dezizolat cabluri şi conductori, scule pentru înlăturarea mantalei şi unelte multifuncţionale.

La METAL SHOW & TIB 2023, compania va expune cea mai nou gamă de scule de dezizolat WEICON TOOLS Green Line, o gamă realizată din materii prime regenerabile în proporție de 97%, care este reciclabilă și prezintă o evaluare excelentă a ciclului de viață. În termeni de calitate, produsele din această gamă nu sunt în niciun fel inferioare liniei clasice şi sunt la fel de robuste şi durabile.

Materialul utilizat:

► este pe bază de uleiuri de plante ceruri naturale, fibre şi minerale
► trece printr-un ciclu închis de CO2 şi este reciclabil

► este produs în cea mai mare parte fără a utiliza resursele finite de ţiţei
► are caracteristici similare poliamidei
► este neutru din punctul de vedere al producţiei de CO2 utilizând energie regenerabilă

WEICON Cleştele de dezizolare nr. 5 Pro, pentru toţi conductorii uzuali liţaţi şi solizi. Informații despre produs: interval de lucru eficient şi generos de la 0.2 mm² – 16 mm²; lucrări precise datorate opritorului de lungime ajustabil (5 –
25 mm); cutter integrat, ușor accesibil de până la 3 mm Cu/Al; mâner multicomponent, cu design ergonomic, antialunecare.

 

WEICON adeziv de montaj, rapid și puternic, de contact pe bază de cauciuc sintetic, pentru îmbinări în zone interioare și exterioare. Acest adeziv elastic de montaj monocomponent poate fi utilizat pe multe materiale, cum ar fi lemnul sau plăcile din fibre de lemn, plăcile de MDF și OSB, plăcile decorative, oțelul, aluminiul, plasticul, PVC-ul, gips-cartonul, ceramica, plăcile de faianță, piatră și beton.

 

WEICON VA 2407 adeziv hibrid care are la bază adezivii cianoacrilați și combină viteza de întărire a acestora cu eficacitatea aplicării adezivilor structurali bicomponenți. Este un adeziv cianoacrilat bicomponent fără culoare, transparent cristal, care servește la lipirea celor mai diverse materiale. Aderă foarte bine la multe materiale plastice (de ex. policarbonat), oțel, inox, aluminiu, ceramică, sticlă și cauciuc. Adezivul nou dezvoltat combină avantajele adezivilor instant cu eficiența procesului dată de adezivii bicomponenți. Poate fi sablat și vopsit după aprox. 25 de minute.

 

WEICON Metal Plastic B4AS, un sistem de protecție la uzură cu proprietăți antistatice și cu rezistență chimică înaltă. Este utilizat pentru protecția suprafețelor împotriva uzurii și coroziunii. Prin combinarea particulelor de înaltă rezistență cu o matrice polimerică viscoplastică, sistemul oferă un nivel înalt de protecție la uzură. Prezintă o bună rezistență chimică și o rezistență înaltă la abraziune. Stratul de acoperire nu se scurge și aderă foarte bine pe o mare varietate de suprafețe supuse la vibrație și elongație. Sistemul de protecție nu conține smoală și se întărește fără contracție. B4AS este potrivit pentru acoperirea unei mari varietăți de componente cum ar fi rolele, pompele, jgheaburile, conveioarele, șuruburile de ridicare, separatoarele, silozurile, elicele, ventilatoarele și schimbătoarele de căldură.

 

WEICON Curățitor tip primer, special pentru adezivi și etanșanți elastici. Special conceput pentru tratarea prealabilă a suprafețelor netede cum ar fi cele din oțel inox, sticlă sau plastic. Spray-ul este utilizat pentru pregatirea optimă a suprafețelor non-absorbante. Curățarea și activarea substraturilor neporoase este realizată într-o singură etapă.